Ubistvo u Podgorici, pronađen zapaljen automobil
Foto:Standard

Policija traga za počiniocima

Ubistvo u Podgorici, pronađen zapaljen automobil

Veselin Kalezić(47) ubijen je oko 17:30 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

V.K. je lišen života iz vatrenog oružja oko 17,30 časova, u naselju Stari aerodrom, ispred ugostiteljskog objekta „Level“ - saopštila je Uprava policije.

Policija je nedugo potom u selu Botun u Zeti pronašli zapaljeno vozilo.

Iz policije naglašavaju da službenici Centra bezbjednosti Podgorica, zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva.

Uviđaj je u toku.

Policijsko – tužilačke mjere i radnje na rješavanju ovog krivičnog djela su u toku - navodi se u policijskom saopštenju.

Ubijeni Kalezić,  prema pisanju medija, važi za bezbjednosno interesantno lice i osuđivan je zbog više krivičnih djela.

Kalezić je osu­đi­van zbog ubi­stva u cen­tru Pod­go­ri­ce sre­di­nom de­ve­de­se­tih. Takođe, hap­šen je i u cen­tru Pod­go­ri­ce jer je na­pao jed­nog pri­pad­ni­ka Inter­vent­nog vo­da po­li­ci­je, ali i zbog bacanja bombe ispred kuće bivše djevojke, piše Antena M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.