SD nastavlja da radi na rješavanju naslijeđenih i nagomilanih problema u plavskoj opštini
Sastanka OO SD Plava

Sastanak OO SD-a u Plavu povodom 100 dana vlasti

SD nastavlja da radi na rješavanju naslijeđenih i nagomilanih problema u plavskoj opštini

Konsolidacija finansija, rješavanje naslijeđenih problema, stvaranje pretpostavki za realizaciju kapitalnih projekata, podizanja nivoa čistoće u gradu, kao i hitno saniranje lokalne infrastrukture u susret zimskom periodu godine, obilježili su prvih 100 dana rada nove lokalne administracije, poručeno je sa sastanka OO SD Plava.

Predsjednik Opštine, potpredsjednici i drugi lokalni funkcioneri, predstavnici SD-a, su tokom sastanka izvjestili Odbor o zatečenom stanju u svim oblastima pojedinačno, posebno se osvrnuvši na strukturu duga koji iznosi oko 4,5 miliona eura.

Članovi Opštinskog odbora su se interesovali za razvojne projekte koji se planiraju za narednu godinu, kao i na koji način će se riješiti problem loše saobraćajne i komunalne infrastrukture na teritoriji Opštine.

4642638111357456166031403773216734761189376o

Na kraju sastanka, članovi Opštinskog odbora su jednoglasno pružili punu podršku predstavnicima SD-a u lokalnoj vlasti da nastave da rade na rješavanju naslijeđenih, nagomilanih, problema u plavskoj opštini.

Sastanku Odbora je prisustvovao i koordinator za OO SD Plav Damir Šehović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.