Tivat: Više baraka izgorjelo u požaru, bez krova ostalo više porodica
Foto: Radio Tivat

Tivat: Više baraka izgorjelo u požaru, bez krova ostalo više porodica

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja opština Tivat i Kotor, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli i Dobrovoljnog voda Tivat, sinoć su oko 22 sata pod kontrolu stavili požar koji je oko 20 sati izbio na Lovanji.

„Poziv smo primili u 20 sati i 5 minuta i odmah izašli na teren, ali je požar već bio u razbuktaloj fazi“, kazao je komandir tivatskih vatrogasaca Zoran Barbić navodeći da su se gašenju odmah priključili dobrovoljci iz Krtola, Dobrovoljnog voda iz Tivta, kao i pripadnici kotorske Službe zaštite.

Požar je stavljen pod kontrolu nakon skoro dva sata gašenja u kome je učestvovalo 12 vozila sa kompletnim jedinicama vatrogasaca iz Tivta, Kotora i Krtola i Dobrovoljni vatrogasni vod Tivat.

S obzirom da je izgorjelo nekoliko baraka ukupne površine od oko 300 kvadrata, bez krova je ostalo više porodica, pa su na lice mjesta izašli i socijalni radnici iz Kotora, rekao je Barbić.

Dok se gasio požar na Lovanji intervenisala je i dežurna ekipa tivatske Službe zaštite sa jednim vozilom i ugasila zapaljenu palmu u naselju Kalimanj, koja je najvjerovatnije namjerno zapaljena, saopštili su iz Službe.

Radio Tivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.