Karatisti Iskre osvojili 1.mjesto u Budvi(FOTO)

Karatisti Iskre osvojili 1.mjesto u Budvi(FOTO)

Nove generacije karate kluba “Iskra” iz Danilovgrada i Podgorice neumoljive su gdje se god pojave. Nakon odličnog nastupa minulog vikenda u Beogradu, ovog puta su osvojili Budvu, saopšteno je iz ovog karate kluba.

Na jubileju koji je organizovan u čast karate kluba “Budva” povodom 40 godina od osnivanja kluba, karatisti Iskre su u konkurenciji 300 takmičara iz 23 kluba dominantno osvojili 1.mjesto u generalnom plasmanu.

Njima uz rame bili su karatisti Podgoričkom Omladinca, dok je treće mjesto pripalo klubu borilačkih sportova iz Trebinja.

7

Trener Nenad Vojinović posebno je ponosan na takmičare koji su po prvi put nastupili u u borbama.

"Svi takmičari koji su nastupili, dostojno su reprezentovali svoj klub, grad i državu. Posebno smo ponosni na takmičare kojima je ovo prvi nastup u borbama. Pokazali su karakter, želju i volju za pobjedom, na čemu smo itekako ponosni. Uloženi trud i rad polako daju rezultate", kazao je Vojinović.

5

U kategoriji kate zlatne medalje osvojili su:  Ksenija Irić,Katarina Vlahović, Tamara Klisić, Ženski kata tim 2007/2008 (Klisić, Raičević, Vlahović), dok su u borbama nabolji bili :Vlado Raičević, Sandra Raičević, Branko Lazović, Nemanja Dragaš, Sara Abramović,Teodora Bubanja, Vuk Vučinič, Stefan Miljanić, Viktorija Vukadinović, Nikolina Djurović, Marko Laković, Tadija Keljanović kao i muška ekipa 2007/2008 (Vučinić, Arifaj, Miljanić) i ženska ekipa 2005/2006 (Abramović, Djurović, Bubanja).

3

"Rezultati koje ostvaruje KK “Iskra” su sve samo ne slučajni. Sistem koji postavljen u Klubu polako daje rezultate, čiji krajni rezultat se polako nagovještava – osvajanje evropske medalje za Crnu Goru. Raširena mreža karate škola, karate vrtić, angažovanje adekvatnih karate stručnjaka, karate kampovi, odlični uslovi za rad takmičarske ekipe samo su neki od preduslova dobrih rezultata. Pored navedenih preduslova, karate klub Iskra je organizavao i psihološku tribini kako za takmičare, tako i za njihove roditelje, ali i trenere, kako bi na lakši način prevazišli eventualne predrasude, probleme i sl. – izjavio je predsjednik kluba Vuk Žarić.

8

Upis u ovaj karate klub je i dalje u toku.

viberimage

Za karate vrtić preporuka Kluba je uzrast djece od 4-5 godina, dok za karate školu preporuka je od 5 do 7 godina. Možete ih pronaći u Fortis fitness centru u Danilovradu, Energy gymu u Streljačkom centru na Zabjelu, kao i u osnovnim školama “Pavle Rovinski”, “Radojica Perović” i “Milorad Musa Burzan”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.