Otac Darka Lazića: Ovo je prava istina o stanju moga sina
Darko Lazić

Otac Darka Lazića: Ovo je prava istina o stanju moga sina

Poslednjih dana, mediji su objavljivali brojne informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Darka Lazića. Između ostalog, bilo je govora i o kokainskoj krizi u kojoj se navodno Darko nalazi, te da ga ljekari u isto vrijeme skidaju i sa droge, a da zbog toga trpi teške bolove.

Mnogi mediji su pisali i o tome da Darko duguje novac zelenašima, koji su navodno krenuli da utjeruju dugove i da maltretiraju njegovu bivšu suprugu Anu Sević, vjerenicu Marinu Gagić, kao i porodicu koja je navodno zbog troškova pjevačevog liječenja na ivici egzistencije.

Govori se i o tome da je pjevač zbog svega toga u teškom psihičkom stanju, a čak i da je jedan diler pokušao da uđe u KBC Zemun i doturi mu kokain.

Povodom svega toga, oglasio se otac Darka Lazića, kako bi nedoumice o kojima se danima spekuliše bile otklonjene.

 "O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumijete", iskren je bio Milan Lazić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.