U Herceg Novom održan drugi sastanak Novske liste, Biram Bar i Crnogorske

U Herceg Novom održan drugi sastanak Novske liste, Biram Bar i Crnogorske

Sinoć je u Herceg Novom održan drugi sastanak predsjednika Novske liste dr Sava Marića, Biram Bar Radomira Novakovića i Crnogorske Vladimira Pavićevića.

Kako je saopšteno iz Crnogorske, u razgovoru su učestvovali i njihovi saradnici, potpredsjednik opštine Herceg Novi Miloš Konjević, prvi potpredsjednik opštine Budva Vladimir Bulatović i sekretar stranke Biram Bar Ljubiša Tadić.

Marić je podsjetio da je ova vrsta konsultacija tri stranke započeta prije mjesec dana sastankom u Baru i da je osnovna ideja ovih razgovora sagledavanje uporedne prakse u funkcionisanju ove tri primorske opštine.

"Lider Novske liste je naročito istakao da neki problemi sa kojima se suočavamo u sve ove tri opštine mogu lakše biti rješavani uz ovakvu vrstu konsultacija i uz pomoć, pa i podršku kolega iz drugih opština",navodi se u saopštenju.

Predsjednik stranke Biram Bar zahvalio se Novskoj na izuzetnom gostoprimstvu i ukazao na poziciju svoje stranke u odnosu na aktuelnu temu izgradnje vrtića u Baru.

Novaković je rekao da je svih pet odbornika stranke Biram Bar u SO podržalo građansku inicijativu da je vrtić potreban, ali na drugoj lokaciji i da će predstavnici Biram Bar uvijek i na svakom mjestu uvažavati građanske inicijative kojima se korektivno djeluje u odnosu na predloge vlasti na koje građani imaju primjedbe.

Pavićević je ukazao na komplikovanu političku situaciju u Budvi, ali i na odlične rezultate u radu opštinskih organa, naročito nakon ulaska Crnogorske u budvansku vlast.

"On je naročito pohvalio posvećeni rad prvog potpredsjednika opštine Vladimira Bulatovića,  kao i dosadašnju kooperativnost predstavnika drugih političkih stranaka koje su u vlasti u Budvi. Kao posebno važno istakao je pitanje uređenja privremenih lokacija u Budvi", navodi se u saopštenju.

Sledeći, treći sastanak predstavnika ove tri stranke zakazan je za petak, 14. decembar i biće održan u prostorijama Crnogorske u Budvi.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.