Ronaldo ne štedi: Sa djevojkom u Londonu potrošio 30. 940 eura samo na vino
Foto:Gtres

Ronaldo ne štedi: Sa djevojkom u Londonu potrošio 30. 940 eura samo na vino

Kristijano Ronaldo je sa djevojkom Georginom u škotskom restoranu u Londonu koji se nalazi u četvrti Mejfer potrošio na dvije flaše vina 30.940 eura!

Portugalac je svojoj ljepšoj polovini upriličio nezaboravan provod u Londonu, gledali su prvo Novaka Đokovića, pa bili na baletu u "Kraljevskoj operi", a dan završili večerom za pamćenje gdje je najskuplje vino na svijetu, francuski "Rišbur grand kru" platio 20.628 eura a drugu flašu "Pomerola Petrusa" iz 1982. 10.313 eura. I to sve za 15 minuta!

61625906387937imagea2515421878935651

Naravno, as Juventusa i njegova djevojka popili su po čašu od svakog vina uz čuveno jelo od morskih plodova ovog ekskluzivnog restorana.

"San" ističe da "Rišbur grand kru" nije u ponudi, već mogu da ga naruče samo VIP gosti, među koje svakako spada i ovaj par.

Portugalac je u London vodio i sina Kristijana juniora, a svi su odseli u "Bulgari hotelu" gdje apartman košta 10.000 eura za noć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.