Ponuda Wizz Air-a: Popust od 10% na rezervacije grupnih karata

Važi nedjelju dana

Ponuda Wizz Air-a: Popust od 10% na rezervacije grupnih karata

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, od danas, pa u narednih nedjelju dana, nudi popust od 10 odsto na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone.

„Svi ljubitelji putovanja u narednih nedjelju dana mogu lakše da stignu do svojih karata. Pravo je vrijeme da rezervišete let, za svoje grupno putovanje, do neke od brojnih destinacija koje su u ponudi Wizz Aira. Sve svoje rezervisane karte u periodu od nedjelju dana možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Podgorice, koji su u ponudi u trajanju cijele zimske sezone, na vama je samo da odaberete“, saopšteno je iz Wizz Air-a.  

Popust od 10 odsto se odnosi na avionske karte za grupe, uključujući takse i obavezne troškove, bez administrativne takse.

Kako objašnjavaju iz kompanije, popust važi u periodu 15-22h (po centralnoevropskom vremenu) počev od 15.  do 22. novembra 2018. godine i odnosi se na rezervacije putem sajta wizzair.com, za grupe od 11 do 55 osoba, koje ne ispunjavaju kriterijume studentske ili seniorske grupe.

Dodaju da se, popust ne odnosi na rezervacije gdje se cijena avio-arte ne pojavljuje automatski, već putnik treba da je zatraži.

"Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti okončana do 31. marta 2019. godine2, zaključuju iz ove avio-komapnije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.