Princ Čarls slavi 70. rođendan, povodom toga čaj sa vršnjacima (VIDEO)
Princ sa porodicom

Princ Čarls slavi 70. rođendan, povodom toga čaj sa vršnjacima (VIDEO)

Britanski princ Čarls je povodom 70. rođendana koji je danas proslavio u Bakingemskoj palati potvrdio posvećenost ekološkim pitanjima.

Britanski prijestolonasljednik je danas pio čaj sa gostima koji takođe ove godine pune 70 , a večeras će proslavu prirediti njegova majka, kraljica Elizabeta Druga.

Povodom rođendana je Klarens haus, rezidencija princa Čarlsa, objavila nove fotografije kraljevske porodice.

Na fotografijama su Čarlsovi sinovi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan, i unuci šestogodišnji princ Džordž, trogodišnja princeza Šarlot i šestomjesečni princ Lui.

Fotografije su nastale 5. septembra u bašti Klarens Hausa, u Londonu, a neodoljivi osmjeh princa Džordža privukao najviše pažnje.
 

Princ Čarls je u intervjuu novom izdanju časopisa Kantri lajf pozvao ljude da prirodu ne uzimaju zdravo za gotovo i da "razmisle o tome šta će biti potrebno našim unucima i šta će željeti".

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.