London: Trudnici ispalio strijelu u stomak i ubio je, beba spašena
Foto: Facebook

Sana 120. žrtva ubistva ove godine u britanskoj prijestonici

London: Trudnici ispalio strijelu u stomak i ubio je, beba spašena

Sana Muhamed (35) ubijena je u istočnom Londonu pred očima njeno petero djece. Žena je bila u osmom mjesecu trudnoće, a ubica je na nju pucao iz samostrela.

Sa strijelom u stomaku prevezli su je u bolnicu i uspjeli poroditi bebu carskim rezom.

Na sreću dječaka, Ibrahima strijela je promašila.

Stavili su ga u inkubator, a doktori kažu da je stabilno.

"Ne mogu prestati da mislim na to, možda je ta strijela bila namijenjena meni? Sva djeca su bila u kući, bilo je strašno", rekao je Sanin suprug Imtiaz Muhamed, dodavši da se njegovoj preminuloj supruzi strijela zabila u gornji dio trbuha i došla do srca, ali nije dotakla bebu.

Ljekari tokom porođaja strijelu iz Saninog tijela nijesu vadili jer bi to bilo opasno za dijete.  

Za ubistvo je optužen Sanin bivši muž Ramanodge Umatalegado.S njim je imala dvoje djece.

Žena je rođena u Mauricijusu, bila je hindus, ali je prešla u islam da bi se mogla udati za svog novog odabranika Imtiaza, s kojim je provela sedam godina, piše "Daily Mail" a prenosi hrvatski 24 sata.

Njen brak s prvim suprugom bio je dogovoren i on je bio puno stariji od nje. Prijatelji kažu da u tom braku stvari nijesu funkcionisale.

"Ona jednostavno nije bila srećna sa svojim životom. Udala se vrlo mlada, bila je velika razlika u godinama", kazao je komšija. 

Sana je 120. žrtva ubistva ove godine u britanskoj prijestonici. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.