Martinović: Ispuniti obećano i završiti put Cetinje-Nikšić
Filip Martinović

Martinović: Ispuniti obećano i završiti put Cetinje-Nikšić

Put Cetinje – Čevo – Nikšić se možda najduže gradi u Crnoj Gori, a završetak radova se ni ne nazire. Najbolju čestitku Cetinjanima političari bi uputili držanjem date riječi i realizovanjem obećanog, izjavio je Filip Martinović, predsjednik odbora Crnogorske u Prijestonici.

Martinović je podsjetio da je prošlo više od dvije decenije od kada su započeti radovi na ovom putu koji bi trebalo da poveže Cetinje, Katunsku nahiju i Nikšić.

“Skoro da nema predizborne kampanje u kojoj ovaj put nije bio dio obećanja. Uprkos tome put Cetinje – Čevo – Nikšić  ne samo da nije završen nego se i ne zna ni što je sa ovim projektom danas”, rekao je Martinović.

Martinović je pozvao predstavnike cetinjske vlasti i druge aktere koji imaju ulogu u ovom projektu da se pristupi završetku započetog puta, a Cetinjanima ispuni ono što im se decenijama obećava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.