Podgorica: Izgorio vagon i kiosk na željezničkoj stanici
Foto: Antena M

Nema povrijeđenih

Podgorica: Izgorio vagon i kiosk na željezničkoj stanici

Oko 16 sati na podgoričkoj željezničkoj stanici izbio je požar koji je vatrogasnoj ekipi prijavljen u 16 sati i sedam minuta.

Kako prenosi Antena M dojavljeno je da gori napušteni kiosk u blizini željezničke stanice.

Međutim, dolaskom na lice mjeste vatrogasne ekipe su primijetile da gori, osim kioska i napušteni vagon sa inventarom u njemu, koji je od kioska udaljen 150 metara.

''Na lice mjesta upućena su dva vatrogasna vozila sa pet vatrogasaca. Na lokaciju stigli u 16:10, a požar je lokalizovan u 16:24''-saopšteno je iz podgoričke službe zaštite i spašavanja.

Nakon što su oba vozila potrošila vodu, na lice mjesta je poslato i treće vozilo kako bi mjesto intervencije bilo u potpunosti obezbijeđeno.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.