Preko interneta kupio ormar u kojem je pronašao 95.000 eura,  novac vratio vlasniku
ilustracija

Dobro djelo

Preko interneta kupio ormar u kojem je pronašao 95.000 eura, novac vratio vlasniku

Muškarac u Rumuniji je pronašao 95.000 eura u ormaru kojeg je kupio preko interneta pa vratio novac.

Adela Stanici izjavila je u utorak kako je njen suprug, građevinski radnik, nedavno kupio ormarić na internetu. Kako je kazala, tokom večeri pronašao je kutiju s novcem u ormaru. 

Stanici je istakla da njen suprug, zbog tog otkrića, nije spavao cijelu noć.

Naredni dan je uzeo novac i otišao da ga vrati vlasniku. Pronašao je čovjeka od kojeg je kupio ormar, a koji mu je objasnio da je ormar pripadao njegovom ocu koji je nedavno preminuo, javlja Anadolija.

Vlasnik ormara je objasnio da nije znao da se u ormaru nalazi novac.

Nagradio je bračni par za ovo dobro djelo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.