Ovo je žena sa najdužom kosom na svijetu, dugom čak 156 centimetara!
Odeta Autukaite

Ovo je žena sa najdužom kosom na svijetu, dugom čak 156 centimetara!

Litvanka Odeta Autukaite (26) pobijedila je na godišnjem takmičenju "Najduža kosa na svijetu" u Litvaniji, pobijedivši 184 rivalke.

Njena kosa dugačka je 156 centimetara, duža je od golf palice i može da se obmota oko točka automobila, prenijela je agencija Rojters. 

"Nisam uopšte očekivala pobjedu, jer već dugo nisam mjerila svoju kosu", rekla je pobjednica. 

Dr0IKM7X4AErmEI

Takmičenje u drugom po veličini litvanskom gradu, Kaunasu, okupilo je žene svih godišta, a najstarija takmičarka ima 80 godina, prenosi Super Žena. 

Odeta je ipak još daleko od dosadašnjeg apsolutnog rekorda ovog takmičenja, postavljenog 2013. godine, kada je pobjednica imala kosu dužine 245 centimetara.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.