Bokan: Podrška Džikiću i pored nezadovoljavajućih rezultata
Džikić

Bokan: Podrška Džikiću i pored nezadovoljavajućih rezultata

Uprava Budućnost Volija dala je podršku šefu stručnog štaba Aleksandru Džikiću, iako su rezultati dosadašnjeg dijela sezone nezadovoljavajući, saopštio je predsjednik "plavih" Dragan Bokan.

"Upravni odbor nije zadovoljan postignutim rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Donijeli smo odluku da bez obzira na loše rezultate damo podršku stručnom štabu sa Aleksandrom Džikićem i igračima. Budućnost je jako ozbiljan klub, ne bi dozvolila da iko narušava ambijent u kojem je došla do plasmana u Evroligu. Situacija unutar kluba je jako dobra u odnosima stručnog štaba i igrača. Lično sam sa svima razgovarao i dobio uvjerenje od svih da ćemo igrati mnogo bolje nego u dosadašnjem toku sezone", rekao je Bokan na konferenciji za medije.

On je rekao da uprava prati situaciju na tržištu, kako bi se ekipa što prije pojačala.

"U dogovoru sa trenerom, uprava kluba svakodnevno prati situaciju kako bi se što prije pojačala. Ako tržište bude dozvoljavalo biće promjena u igračkom kadru", kazao je prvi čovjek podgoričkog kluba.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.