Lazić na mukama zbog krize, upao u depresiju
Darko Lazić

Moli psihijatra da mu da lijekove za smirenje

Lazić na mukama zbog krize, upao u depresiju

Pjevač Darko Lazić već danima se suočava sa ozbiljnom apstinecijalnom krizom, zbog koje svakodnevno mora da razgovara sa psihijatrom.

Naime, otkako su ljekari probudili Lazića iz vještačke kome, pjevač ne prestaje da traži narkotike, jer mu je fizički i psihički neizdrživo da dan pregura bez droge.

Zbog toga se timu ljekara koji prate Lazićevo stanje odnedavno priključio i psihijatar, koji svakodnevno vodi duge razgovore sa pjevačem.

"Darkovo stanje je sada koliko-toliko stabilno, jer je, hvala bogu, ono najgore i najteže prošlo. Izdržao je operacije kuka i butne kosti, preživio je sve velike i male zdravstvene krize koje su se desile otkako je primljen u bolnicu, ali najteža bitka mu tek predstoji. Otkako su ga ljekari probudili iz vještačke kome, Darko ne prestaje da traži da mu ljekari i medicinsko osoblje donesu drogu, jer trpi ogromne fizičke bolove i psihičke lomove zbog apstinentske krize", kaže izvor blizak Laziću i objašnjava da pjevač prolazi kroz posebne muke.

"Onima koji znaju šta znači apstinentska kriza jasno je kroz koji pakao Darko trenutno prolazi. Jasno im je i da kokain izaziva najjaču psihičku zavisnost, ali i fizičke krize koje se, čak i u optimalnim uslovima, teško prevazilaze. On je imao stravične fizičke reakcije neposredno pošto su ga ljekari probudili, jer je njegovo tijelo počelo da reaguje na povlačenje narkotika iz organizma. Tresao se i preznojavao danima, a svaki put kada bi ga obišli ljekari ili medicinske sestre, tražio im je da mu daju drogu. On je svjestan gdje se nalazi i zbog čega je u bolnici, ali takve stvari su jednostavne jače od njega, pogotovo što je godinama redovno zloupotrebljavao alkohol i drogu. Ljekari u KBC-u Zemun su pokušali da urade sve kako bi njegove krize umanjili, te su na kraju u tim uključili i psihijatra, koji sa Darkom razgovara kad god je neophodno ", kaže izvor i dodaje da psihijatar pjevača posjećuje najmanje dva puta dnevno.

Kako pišu pojedini mediji, Darko će započeti liječenje zavisnosti od droge. Navodno, njegovi roditelji su bili veoma zabrinuti kada su čuli da je njihov sin tražio kokain u bolnici, te su se odlučili na radikalne mjere i prijave ga za odvikavanje od opijata.

"Darko se svakodnevno žali psihijatru da mu je teško bez droge, plače i moli ga da mu olakša muke i da mu prepiše jaka sredstva protiv bolova. Suočava se sa jakom depresijom, jer polako shvata šta je uradio svim ljudima koji ga vole, roditeljima, ćerki Loreni, bivšoj ženi Ani, vjerenici Marini... Sada su počeli i da mu se javljaju iracionalni strahovi, plaši se da nikada neće moći da funkcioniše normalno bez droge, plaši se da nikada neće naći zadovoljstvo u životu bez narkotika, ali ga ljekar uvjerava da su te stvari normalne. Jednostavno, trebaće mu najmanje nekoliko nedjelja da se u potpunosti skine sa droge, a onda će cijelog života morati da se trudi ostane čist. To je ono čega se Darko najviše plaši" kaže izvor.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.