Tusk: Nikad ne prihvatati mir u Evropi zdravo za gotovo
Donald Tusk

Tusk: Nikad ne prihvatati mir u Evropi zdravo za gotovo

Ne treba da prihvatimo mir u Evropi zdravo za gotovo, napisao je danas u Tviter poruci predsjednik Evropske komisije Donald Tusk povodom stote godišnjice od kraja Velikog rata.

"Nikad ne treba da uzmemo mir u Evropi zdravo za gotovo. Danas, 100 godina od kraja Prvog svjetskog rata Evropska unija predstavlja mir i jedinstvo", napisao je Tusk.

Evropski savet je, takođe u Tviter poruci, naveo:

"Mir je dragocjen. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo. Mi za njega radimo zajedno. Slavite 100 godina od kraja Prvog svjetskog rata", prenosi Beta.

Evropski parlament je napisao u poruci: "Danas obilježavamo 100 godina od kraja rata koji je odnio milione života širom našeg kontinenta. Imamo jednostavnu poruku: nikad više.Podijelite tu poruku ako se slažete".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.