Incident u Parizu: Ispred Trampa istrčala gola žena sa porukom na grudima
Foto:Tanjug /AP

Incident u Parizu: Ispred Trampa istrčala gola žena sa porukom na grudima

Prilikom prolaska konvoja američkog predsjednika Donalda Trampa Jelisejskim poljima u Parizu danas se dogodio incident, kada je jedna žena s golim grudima istrčala ispred automobila.

Dok se kolona s Trampovim kolima kretala ka Trijumfalnoj kapiji gdje će biti održana svečanost povodom obilježavanja sto godina od završetka Prvog svijetskog rata, ona je uspjela da prođe i pored velikog prisustva policije.

Oko 10.000 policajaca obezbjeđuje današnju ceremoniju kojoj prisustvuju šefovi država ili vlada osamdesetak država, neposrednih ili posrednih učesnica Velikog rata.

Istrčala je pred kola gola s napisanom porukom preko svojih grudi, javlja Tanjug.

Policija je hitro reagovala i savladala je prije nego što je došla u kontakt sa Trampovom kolonom.

Žena, koja se opirala hapšenju, hitrom akcijom je odvedena sa centralne pariske ulice.

Kako prenosi Beta, dvije aktiviskinje s golim grudima na kojima je pisalo "Parada Hipokrizije" i "Gangsta party", preskočile su preko bezbjednosnih ograda dok je prolazilo vozilo s Trampom, oko 11 sati, a  treća aktiviskinja, koja je bila na ulici, isto to je uradila.

Sve tri su privedene, navedeno je u policiji.

"Francuska slavi mir ovom ceremonijom ali polovina pozvanih šefova država odgovorni su za većinu sukoba u svijetu", rekla je za Frans pres jedna od aktiviskinja Femen za Frans pres Konstans Lefevr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.