Gori Holivud: Evakuisane Kim Kardašijan, Lejdi Gaga
Požar u Kaliforniji

Požar se proširio na 35.000 ari

Gori Holivud: Evakuisane Kim Kardašijan, Lejdi Gaga

Zbog požara koji bukte Kalifornijom evakuisano je stotine hiljada ljudi. Zbog vatre u Kalabasasu i Malibuu evakuisane su i mnoge ličnosti iz javnog svijeta.

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, glumica Alisa Milano, režiser Giljermo del Toro, samo su neki od ličnosti koji su morali da napuste svoje domove.

U Malubuu, koji je poznato mjesto u kom se mogu naći poznate ličnosti, naređena je evakuacija, a više domova je uništeno u mjestima Vestlejk Vilidž i Oak Park.

Požar se proširio na 35.000 ari. 

Oko 250.000 stanovnika Los Anđelesa i Venture evakuisani su, a vatrogasci se i dalje bore sa vatrenom stihijom.

Oko 150 kuća je uništeno. 

Kako prenose mediji, među kućama koje su “progutane“ je i dom Kejtlin Džener, rijaliti zvijezde, nekada olimpijskog šampiona.

I rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja ima kuću u Kalabasasu, objavila je na Instagramu fotografiju iz aviona gdje si vidi plamen, navodeći da je imala jedan sat za evakuaciju.

“Molim se da su svi bezbjedni“, napisala je ona. 

Glumica Alisa Milano takođe je evakuisana. Kako je rekla u brzini je morala da uzme djecu, a da su evakuisani i konji koje ima.

“Konji su napokon bezbjedni. Djeca su bezbjedna. Moja kuća je u opasnosti, ali... sve što ima srce koje kuca je van opasnosti. Hvala svima na brizi“, napisala je Milano. 

Pjevačica Lejdi Gaga svoju kuću napustila je jutros, a na fotografiji koju je objavila na instagramu vidi se ogroman dim nad njenom vilom. 

I glumac Orlando Blum objavio je fotografiju “pogleda“ iz njegovog doma.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.