More je zabavnije u novembru: Sunčanje i kupanje na 25 stepeni
Foto:Anadolija

More je zabavnije u novembru: Sunčanje i kupanje na 25 stepeni

Neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine, pa čak i za tursku turističku destinaciju Antaliju, iskoristili su brojni stanovnici, ali i turisti, za posljednje ovogodišnje izlaske na plaže, u Turskoj.

Temperatura od 25 stepeni u novembru bila je dobar povod domaćim i stranim turistima u Antaliji i Mugli da i danas uživaju u kupanju. 

Temperatura mora danas doseže i 23 stepena pa su mnogi odlučili da vikend provedu na plažama u ovim turskim priobalnim gradovima. 

Jedan od njih je i Meltem Okutan, koja je izjavila za Anadoliju da je more mnogo zabavnije u novembru. 

2018111023335798038907268Web

Foto:Anadolija 

Veliki broj turista bio je i na poznatoj Kleopatrinoj plaži u Alanji, a jedna od njih je i Njemica Nikol Handsman. 

Kako je kazala, od hladnog i sniježnog vremena u Njemačkoj "pobjegla" je u Tursku.

"U Njemačkoj je hladno sa snijegom i kišom, međutim, ovdje je jako lijepo vrijeme", poručila je Handsman.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.