Želi 50-oro djece: Ivan ima tri žene, a kad ga naljute uskrati im seks na mjesec dana
Ivan sa ženama

Želi 50-oro djece: Ivan ima tri žene, a kad ga naljute uskrati im seks na mjesec dana

34-godišnji Rus Ivan Sukhov živi u poligamnoj zajednici s tri žene.

Natalija mu je zakonska supruga, a druge dvije žene takođe tretira kao svoje supruge, uprkos zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio pokušati s poligamnom vezom.

"Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. Ali onda sam se predomislila jer je on zaista htio da ima veliku porodicu", rekla je Natalija koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestoro djece rodila je Natalija, a ostalima je majka njegova druga partnerka Ana. Njegova treća partnerka Medina tek je nedavno ušla u porodicu, i to protiveći se svojoj porodici i vjeri.

"Vidjela sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam biti s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga", kaže Medina.

59748986371295imagea221541756909812

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi imati ukupno 50 djece.

Svake noći pozove jednu partnerku da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

"Ako neka od mojih žena učini nešto pogrešno, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana", kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju biti "visoke, mršave i nježne", prenosi Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.