Darko Lazić sve kritičnije zbog apstinencijalne krize?
Drako Lazić

Darko Lazić sve kritičnije zbog apstinencijalne krize?

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pjevačev oporavak.

- Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese - kaže dobro upućen izvor Telegrafa.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg ljekari ne smiju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice.

Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što prije zbog rebara koja treba da zarastu.

Na pitanje da li je konsultovan neko od ljekara za bolesti zavisnosti, Telegraf saznaje da se o tome razmišlja, ali da još uvijek niko nije zvanično pozvan.

- Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lijek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta vještačke kome, kako bi bio miran - rekao je izvor.

Kako Zečegraf saznaje, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsjetimo, Darku je u srijedu, 7. novembra, usjpešno operisana butna kost i ugrađen vještački kuk, a operacija je trajala sedam sati. Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.