Karleuša, Berović i Corelli

JK poručila Maji Berović

"Kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, sjetim se zla koji je njena ekipa učinila Bošnjacima"

Buba Corelli pokrenuo je internet-rat s Jelenom Karleušom izjavom da ona nikada neće snimiti duet s njim i Jalom Bratom jer je "previše stara".

Jelena mu je na ovo odgovorila objavljivanjem demo snimka dueta koji su snimili, kako je naglasila, prije njihovih dueta sa Severinom i Mayom Berović, a sada se ponovo oglasila ovim povodom,pišu Novosti.

Kako kaže, Bubi je mogla zatvoriti sva vrata u Srbiji, i to jednom slikom.

- Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove... Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali, ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe - napisala je, a onda se dotakla Maye Berović i Cece Ražnatović.

- Nemam problem s Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem - napisala je Karleuša na Twitteru.

00w873

Foto:Screenshot

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.