Čuvanje tradicije: Večeri folklora i gusala danas i sjutra u Danilovgradu

U organizaciji folkornog ansambla Danilovgrad

Čuvanje tradicije: Večeri folklora i gusala danas i sjutra u Danilovgradu

Folklorni ansambl Danilovgrad organizuje večeri Čuvanja tradicije i kulturne baštine večeras i sjutra u Kulturnom centru Danilovgrad.

Večeras će se održati koncert folklornog ansambla Danilovgrad koji će se predstaviti igrama iz Crne Gore i okoline a gost večeri je guslar Radovan Rosić.

Sjutra će nastupiti folklorni ansambl Danilovgrad i guslarskog društvo Vuk Mandušić iz Vrbasa kao i crnogorski narodni guslari  Milan Vujović, Miljan Golunović i Radovan Rosić.

4604073619162442720053188098314033796481024n

Program obje večeri počinje od 19 sati.

Ulaz je slobodan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.