Sterling: Izvinjavam se Šahtjoru, njihov igrač me nije ni pipnuo! (VIDEO)
Rahim Sterling

Čak se i Gvardiola smijao zbog dosuđenog penala

Sterling: Izvinjavam se Šahtjoru, njihov igrač me nije ni pipnuo! (VIDEO)

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling izvinio se sudiji i igračima Šahtjora zbog pada za penal u utakmici Lige šampiona.

Sterling je zapeo o busen i pao, iako ga nijedan fudbaler Šahtjora nije pipnuo, ali je mađarski arbitar Viktor Kasai vidio drugačije i svirao penal koji je pogodio Gabrijel Žezus u ubjedljivom trijumfu 6:0.

Na Strelingove riječi nadovezao se menadžer Pep Gvardiola izjavom da je jasno da nije bio penal i da je zato neophodan VAR u elitnom takmičenju.

Strerling je postigao gol u sjajnoj partiji "građana", zajedno sa trostrukim strijelcem Gabrijelom Žezusom, Rijadom Marezom i Davidom Silvom.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu...

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.