Kalifornija: Pucnjava u baru, 13 osoba ubijeno, napadač mrtav
Foto: Rojters

Istraga u toku

Kalifornija: Pucnjava u baru, 13 osoba ubijeno, napadač mrtav

Geof Dean, šerif okruga Ventura u Kaliforniji kazao je da je u pucnjavi u noćnom klubu u Thousand Oaksu u srijedu uveče ubijeno 13 ljudi, uključujući policijskog narednika i napadača, renosi agencija Anadolija.

Dean je rekao da je narednik šerifove kancelarije Ron Helus odgovorio na poziv sa mjesta zločina i da je upucan nakon što je ušao u noćni klub.

Preminuo je u bolnici u četvrtak rano ujutru.

Dean je istakao da je u pucnjavi povrijeđeno još desetak ljudi, ali da ne zna u kakvom su zdravstvenom stanju.

U trenutku pucnjave u baru “Borderline“ u 23.20 sati bilo je na stotine ljudi, a da su se pucnjevi čuli i u trenutku kada su sigurnosne snage došle na lice mjesta.

Zvaničnici su rekli da je napadač pronađen mrtav u baru.

Njegov identitet nije saopšten.

Jedna od očevidaca Tajler Vitler rekla je da ušao u bar sa djelimično prekrivenim licem nečim što je ličilo na masku za skijanje, potom je otvorio vatru na ljude koji su radili na obezbjeđenje, a onda i nasumice na ostale prisutne.

Pripadnici policije i vatrogasne službe izašli su na lice mjesta.

Istraga je u toku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.