Irina Šajk: Od siromašne Ruskinje  do najplaćenije manekenke (VIDEO)
Irina Šajk/Foto:Instagram

Irina Šajk: Od siromašne Ruskinje do najplaćenije manekenke (VIDEO)

Ruska ljepotica Irina Šajk danas važi za jednu od najuspješnijh i najplaćenijih manekenki, a nekada je živjela u bijedi.

Poznata manekenka je odrasla u siromašnom ruskom gradiću Jemanzelinsku, gdje je stanovala u neuglednom malom stanu u siromašnom predgrađu.

Irinaajk

Irina Šajk

Nakon što joj je otac preminuo od raka pluća, Irina je sa svojom sestrom morala da pomaže majci u uzgoju povrća kako bi preživjeli. Ona je otkrila da je u jednom trenutku osjetila da je vrijeme da napusti rodni kraj i okuša svoju sudbinu.

GettyImages10457129781000x1217

Ćerka Irine Šajk i Bredlija Kupera: Foto:Guliver/ Getty images

“Na kraju nisam bila sigurna čime ću se baviti, no znala sam da ću napustiti svoj rodni grad. Osjećala sam da je to moja sudbina”, tvrdi Šajkova.

Sa 18 godina otputovala je u Moskvu kako bi učestvovala na izboru za mis gdje je i pobijedila, prenose Nezavisne.

irinasajkfotoe1433504589730

Upravo tu su je 2004. godine primjetili fotografi, koji su odlučili da joj naprave buk i tako je krenula njena karijera modela. Svoj specifičan izgled je naslijedila od oca Valerija, dok na majku ima svjetle oči. Još kao mala privlačila je pažnju svojom ljepotom i neobičnim izgledom, ali uvijek je bila skromna i posvećena učenica.

irinasajk

Na njen šarm niko nije imun. Do sada je krasila naslovnice svih prestižnih magazina i radile kampanje za mnoge poznate brendove. Takođe je imala priliku da se oproba u ulozi glumice u filmu “Herkules”.

irinasajk6830x0

Irina Šajk na crvenom tepihu

Iako bi je mnogi muškarci poželjeli kraj sebe, njen bivši dečko fudbaler Kristijano Ronaldo ju je varao, pa je manekenka stavila tačku na njihovu petogodišnju vezu kada ga je ostavila. Irina je danas je u srećnoj vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom, a u aprilu 2017. je dobila prvo dijete, kćerku Leu de Senu.

 

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.