Aranđelovac: Dao ekstazi  djevojčici (15),  nakon četiri dana umrla
ilustracija

Kobna žurka

Aranđelovac: Dao ekstazi djevojčici (15), nakon četiri dana umrla

Policija u Aranđelovcu uhapsila je N. B. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je 15-godišnjakinji omogućio da konzumira ekstazi, od kojeg joj je pozlilo, a četiri dana kasnije je preminula na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Sumnja se da je N.B. 2. novembra u večernjim satima, tokom žurke u jednoj kući u Aranđelovcu izvadio kesicu sa sedam tableta ekstazija i stavio je na sto za kojim je sedjela 15-godišnjakinja, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Ona je uzela jednu tabletu ekstazija nakon čega joj je pozlilo, a četiri dana kasnije preminula je na Vojno-medicinskoj akademiji, navodi se u saopštenju.

N.B se tereti za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.