Mek Miler preminuo od kokaina i alkohola
Mek Miler

Mek Miler preminuo od kokaina i alkohola

Mladi reper Mek Miler preminuo je nakon predoziranja fentanilom i kokainom.

Konačno je objavljen izvještaj o smrti poznatog repera, u kome se navodi da je Miler preminuo zbog miješanja smrtonosnih supstanci među kojima se u najvećoj mjeri nalaze tragovi fentanila, kokaina i alkohola, potvrdio je TMZ.

Miler je preminuo u svojoj kući u Kaliforniji, 7. septembra ove godine, a njegova smrt okarakterisana je kao “slučajno predoziranje”.

Reper je kobne noći preminuo zbog miješanja droge, ljekova i alkohola, a u izvještaju se takođe navodi da je nađen na svom krevetu, već odavno mrtav u vrijeme dolaska hitne pomoći.

Miler je već dugo vremena imao problema sa drogom i alkoholom i otvoreno je pričao o svom problemu.

Kako izvori bliski reperu tvrde, Miler je patio nakon raskida sa svojom bivšom djevojkom, Arijanom Grande.

Pjevačica je izjavila da mu ona nije “ni majka, ni bebisiterka”, ali da joj je stalo do Meka i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

“To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegova sra*a je veliki problem”, napisala je pjevačica, objasnivši da je reper svoje poroke držao pod kontrolom dok su bili zajedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.