Poznat identitet muškarca koji je tukao djevojke u Podgorici, policija traga za njim
Ilustracija

Djevojke dale izjave

Poznat identitet muškarca koji je tukao djevojke u Podgorici, policija traga za njim

Policija je identifikovala osobu koja je pretukla djevojke D.R. (22) i T.P. (22) obije iz Podgorice, u noći između petka i subote u radnji brze hrane kod Sahat kule.

"Za njim se intenzivno traga. U međuvremenu je u prostorijama CB Podgorica policija uzela izjave od osoba koje su bile prisutne te večeri u objektu. Obrada predmeta je u toku," saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

Napadnute Podgoričanke ranije su kazale da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak incidenta, na kojem se vide dvije djevojke kako stoje za pultom u objektu brze hrane.

U jednom trenutku u objekat ulazi nepoznati muškarac i nasrće na njih.

Od siline udara djevojka je pala, a onda je napadač krenuo na drugu djevojku koju je odgurnuo i počeo da bije.

Teži incident spiječila je grupa momaka koja se nalazila ispred objekta. Oni su utrčali unutra i počeli da se fizički obračunavaju sa nasilnikom, a zatim i da ga izvedu van i pozovu policiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.