Morski pas ubio mladića na plaži u Australiji
ilustracija

Morski pas ubio mladića na plaži u Australiji

Mladić je preminuo od povreda zadobijenih u napadu morskog psa u blizini plaže na australijskom ostrvu Vajtsandej.

To je treći napad morskih pasa u proteklih nekoliko sedmica na odmaralištu ostrva Vajtsandej, prenosi Anadolija.

Policija australijske pokrajine Kvinsland saopštila je da je 33-godišnji turist iz Viktorije pretrpio kobni napad morskog psa tokom rekreativnog ronjenja.

Muškarac je pretrpio smrtonosne povrede ekstremiteta i preminuo je u ambulantnom helikopteru na putu do bolnice.

U blizini plaže na istom australijskom ostrvu  i prošlog mjeseca su se dogodila dva napada morskih pasa. U napadima su bez noge ostale 12-godišnja djevojčica i 46-godišnja žena.

Lokalne vlasti su nakon tih napada preduzele  preventivne mjere i ubile pet morskih pasa u blizini plaže, ali mjere su obustavljene nakon glasnih kritika organizacija za zaštitu okoline i divljači.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.