Prijestonica izdavaja 150.000 eura iz budžeta za nabavku vozila i opreme Komunalnom preduzeću
Foto: Opština Cetinje

Prijestonica izdavaja 150.000 eura iz budžeta za nabavku vozila i opreme Komunalnom preduzeću

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan posjetio je danas D.O.O. „Komunalno“ Cetinje gdje je sa direktorom tog društva Sašom Zvicerom razgovarao o aktivnostima na održavanju gradskih javnih površina i nastojanjima lokalne vlasti da nabavkom savremene mehanizacije kvalitet komunalnih usluga podigne na najviši nivo.

 Gradonačelnik je, kako je saopšteno iz Prijestonice, kazao da je zadovoljan radom „Komunalnog", ističući uvjerenje da će zaposleni na zdravim osnovama nastaviti da šalju u svijet lijepu sliku grada.

21

Foto: Opština Cetinje

On je naglasio da je Prijestonica ove godine izdvojila 100.000 za nabavku mehanizacije koja će ovom Društvu uveliko olakšati rad u narednom periodu i obećao dodatna ulaganja u cilju unapređenja usluga i bržeg i efikasnijeg reagovanja, naročito tokom zimskih mjeseci.

„Prijestonica će sljedeće godine iz budžeta opredijeliti 150.000 eura za nabavku vozila i opreme kako bi se službe ekipirale i u potpunosti odgovorile izazovima u zimskom periodu”, kazao je  Kašćelan.

Direktor Zvicer rekao je da je, zahvaljujući naporima gradske uprave, značajno povećan kvalitet pružanja komunalnih i dodatnih usluga.

„Zahvaljujući sredstvima koje je izdvojila Prijestonica D.O.O. „Komunalno" je opremljeno sa radnom mehanizacijom – mašinom za čišćenje javnih površina, novim vozilom za pražnjenje plastičnih korpi zapremnine 240 litara i novom mašinom za obilježavanje horizontalne signalizacije na saobraćajnicama”, istakao je on.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.