Kija operisana na Institutu za onkologiju, izvadili joj tri tumora
Kija Kockar

Kija operisana na Institutu za onkologiju, izvadili joj tri tumora

Pobjendica rijalitija Zadruga Kija Kockar operisana je rano jutros, u ponedeljak 5. novembra, na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

 Kristina je u svojoj knjizi priznala da ima tri tumora.

Kako je objasnila, za zdravstvene probleme je saznala tri mjeseca od završetka "Zadruge", ali, kako je naglasila, njen život nije smrtno ugrožen, prenose Novosti.

Kristina je navela da je čim joj je ljekar saopštio da ima tri tumora pozvala bivšeg muža Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da povjeruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana - Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj mjeri utiče na nju.

Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vrijeme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.