Milačić sa Bećkovićem: Izvinite u ime većinske i prave Crne Gore, dobrodošli ste u našu zemlju
Milačić i Bećković,foto:Prava Crna Gora

"Crna Gora je vaša kuća"

Milačić sa Bećkovićem: Izvinite u ime većinske i prave Crne Gore, dobrodošli ste u našu zemlju

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, sastao se juče u Beogradu sa srpskim intelektualcem i pjesnikom, Matijom Bećkovićem, saopšteno je iz te partije.

Milačić je istakao da je povod ovog susreta bila "aktuelna šikana, odnosno hajka koju crnogorski režim sprovodi nad Bećkovićem, ali i nad nekolicinom srpskih profesora i intelektualaca".

''Nedopustivo je da se bilo koja vlast na svijetu, čak i one totalitarne u afričkim zemljama, odnosi na način na koji to radi crnogorska vlast prema srpskim, ili bilo kojim drugim intelektualcima, a pogotovo ne prema Vama, dobitniku Njegoševe nagrade, i kao nekome ko vuče korijene iz našeg crnogorskog krša, ko je, zapravo, pravi Crnogorac, dakle - Srbin", rekao je Milačić.

Predsjednik Prave je dodao da je zadatak nove generacije političara u Crnoj Gori "da čisti smeće koje crnogorska vlast posije u regionu ali i šire, poput učešća u proslavi ''Oluje'' u Kninu, ili poput priznanja tkz. republike Kosovo".

"Upravo zbog toga sam i ja danas u Beogradu, da vam se ljudski i najiskrenije izvinim, ne samo u ime svoje partije, već u ime, siguran sam, većinske i prave Crne Gore, zbog ovoga što proživljavate od strane naše vlasti. U ovoj besprizornoj atmosferi hajke, ali i zbunjenosti demonstrirane slabosti crnogorskog režima, želim skromno i lično da vas pozovem da dođete u Crnu Goru što prije, jer je, ipak, Crna Gora vaša kuća, u koju ste - ma šta god vlast režirala – uvijek dobrodošli'', zaključio je Milačić na kraju razgovora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.