Čačak: Igrao se pištoljem pa upucao majku u glavu
ilustracija

Policiji poznat i od ranije

Čačak: Igrao se pištoljem pa upucao majku u glavu

U subotu, u kasnim večernjim satima, Vuk Š. (25) upucao je svoju majku Gordanu G. (53) hicem iz pištolja, i to u strogom centru Čačka.

Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar čačanske bolnice, gdje je hospitalizovana, dok je njen sin uhapšen.

Detalji ovog događaja nisu poznati, ali prema još nepotvrđenim informacijama, ovaj incident nije ishod porodičnog nasilja, već se radi o nesmotrenoj "igri" oružjem,prenose Novosti.

-Žena je danas dobrog opošteg stanja, i ona nije životno ugrožena. Zadobila je prostrijelnu ranu u glavi i metak je završio u desnoj polovini grudnog koša. I dalje se nalazi na odjeljenju intenzivne njege i pod stalnim je nadzorom ljekara, koji će odlučiti o njenom daljem liječenju - kazala nam je dr Biljana Kočović, PR čačanske opšte bolnice.

Kako Novosti nezvanično saznaju, Vuk, koji je, inače, sin čačanskog policijskog inspektora, se najverovatnije "igrao" pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u glavu, odnosno u predjelu očiju. Gordana ne živi sa sinom i došla je u Čačak iz inostranstva. Samo pukom srećom, povrede, koje je zadobila Gordana, nisu bile fatalne.

Vuk Š. će se naći pred tužiocem, koji će, nakon uzimanja izjave od osumnjičenog, okvalifikovati ovaj slučaj i procijeniti da li će vinovniku pucnjave biti određen pritvor.

Inače, ovaj mladić je od ranije poznat policiji. On je, da podsjetimo, sredinom oktobra prošle godine u samom centru grada, nožem izbo Čačanina Marka Šelovića (24), i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vrijeme šetali trgom. Nakon ranjavanja napadač je pobjegao, ali se nedugo potom predao policiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.