SAD: Muškarac ubio dvije osobe i pet ranio, pa sebi presudio
Pucnjava u Floridi

Policija pokušava da otkrije motive napada

SAD: Muškarac ubio dvije osobe i pet ranio, pa sebi presudio

Najmanje tri osobe poginule su u napadu na joga studio na američkoj Floridi, javlja agencija Anadolija .

Šef policije Talahasija Majk DeLeo potvrdio je da je u petak uveče jedna osoba otvorila vatru u joga studiju koji se nalazi u jednom tržnom centru.

Poginule su dvije osobe koje su se nalazile na mjestu događaja i 40-godišnji napadač, koji je izvršio samoubistvo.

Policija u Talahasiju je u petak posle podne dobila poziv o pucnjavi. Policajci su našli nekoliko žrtava s prostrijelnim ranama", rekao je novinarima jedan policijski zvaničnik.

Ranjeno je pet osoba.

U toku je istraga o ovom događaju.

Gradonačelnik Talahasija Endrju Džilam (Andrew Gillum) je objavio da prekida predizbornu kampanju pred parlamentarne izbora koji su u SAD u utorak.

Agencije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.