Trijumf Crnogorke i Srpkinje u dublu: Kovinić i Danilović u polufinalu
Danka Kovinić

Turnir u Mumbaju

Trijumf Crnogorke i Srpkinje u dublu: Kovinić i Danilović u polufinalu

Danka Kovinić nije uspjela da se plasira u polufinale singla na turniru u indijskom Mumbaju.

Crnogorska teniserka je danas u četvrtfinalu poražena od Ruskinje Margarite Gasparijan, 110. teniserke svijeta, sa 7:6 (7-4), 4:6, 6:1, poslije dva i po sata borbe.

U prvom setu su obje teniserke po dva puta gubile servis, pa je odluka pala u taj-breku, koji je odlučen kada je Gasparijan sa tri uzastopna poena povela 5:2.

Naša tenierska je odmah na startu drugog seta napravila brejk, koji je sačuvala do kraja seta, ali je potpuno pala u trećem setu, u kojem je Ruskinja sa dva brejka povela 5:0 i otklonila sve dileme oko pobjednika.

Kovinićeva, 194. na WTA listi, do četvrtfinala je pobijedila je Olgu Danilović i Ankitu Raino.

Danka je, međutim, prošla u polufinale dubla, pošto je u paru sa srpskom teniserkom Olgom Danilović u četvrtfinalu savladala japansko-gruzijski par Hibino - Kalašnjikova 6:2, 6:1.

Turnir u Mumbaju igra se za nagradni fond od 125 hiljada dolara.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.