Cimet  efikasniji od ljekova, napada viruse
Ilustracija

Imunitet

Cimet efikasniji od ljekova, napada viruse

Jedno od prirodnih rješenja za viruse je cimet - antimikrobni začin, koji ima moć da zaustavi rast i razmnožavanje bakterija, virusa i gljivica. Studije pokazuju da je u tome često efikasniji od većine ljekova

Sezona virusa je u jeku, pa je važno da ojačate imunitet kako ne biste zimu proveli prikovani za krevet.

Studije pokazuju da je u tome često efikasniji od većine ljekova. Stručnjaci su na osnovu istraživanja zaključili da je vrlo moćan u tome jer je u stanju da zaustavi razvoj opasnog patogenog organizma na čak 60 dana.

Oni zato predlažu da ga ubacite u dnevni meni, u svakodnevnu trpezu. Možete da ga stavljate kao začin u kolače, slana jela i voćne napitke. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.