Nju Meksiko: Pas upucao vlasnika tokom lova
Ilustracija

I to je moguće

Nju Meksiko: Pas upucao vlasnika tokom lova

Giligan, koji živi u okrugu Donja Ana u Nju Meksiku, objasnio je za Las Krusis san njuz kako ga je Čarli, njegov 60 kilograma težak mješanac, upucao kada je išao u lov na zečeve.

Čarli je i dalje dobar pas, kaže njegov vlasnik, Soni „Teks“ Giligan tek nekoliko dana nakon što ga je njegov mješanac upucao iz sačmare tokom lova,prenose Novosti

Dok je vozio svoj pik-ap u vozilu sa njim bila su i njegova tri psa, Skuter, Kauboj i, već poznati „lak na obaraču“ Čarli.

„Zaglavila mu se šapa na obaraču, pa sam se nagnuo da mu je sklonim, ali je skliznuo sa sjedišta i povukao oroz. Bila je slučajna nesreća“, kaže Giligan.

Pucanj iz sačmare, koja je stajala na zadnjem sjedištu, prošao je kroz sjedište i pogodio ga u leđa, polomivši nekoliko rebara i uzrokujući još dosta ozbiljnih povreda tkiva.

Giligan1

Текс Гилиган 

Srećom, drugom rukom uspio je da dohvati telefon i pozove hitnu pomoć, koja ga je helikopterom prevezla u bolnicu.

Podvrgnut je kroz nekoliko operacija i neko vrijeme bio u kritičnom stanju, ali ljekari misle da će se potpuno oporaviti.

U izjavi za medije šaleći se požalio da su Čarli, Skuter i Kauboj posle nesreće poslati u „zatvor“ – lokalni centar za zbrinjavanje životinja.

„Jadni Čarli, dobar je pas. Šerif mi je kasnije rekao da su samo sa Kaubojem imali problema. Druga dvojica su bili dobri. Čarli je gazda, ali je nježan“, navodi Giligan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.