Poslanik i njegov vozač teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva
Đorđe Milićević

Poslanik i njegov vozač teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva

Narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) iz Valjeva i njegov vožač teško su povrijeđeni oko 5 sati jutros u saobraćajnoj nesreći. Milićević je operisan i van je životne opasnosti.

Nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada neutvrđenih razloga, sletjelo sa puta.

Kako javlja RTS oni su automobilom sletjeli sa puta i udarili u betonski stub.

Oni su prevezeni u Urgentni centar valjevske bolnice sa teškim tjelesnim povredama.

Milićevićev vozač i dalje se nalazi u operacionoj sali, piše Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.