Brutalna scena: Medvjedi rastrgli vučicu u zoo vrtu, djeca šokirana (VIDEO)
Foto: Screenshot

Brutalna scena: Medvjedi rastrgli vučicu u zoo vrtu, djeca šokirana (VIDEO)

Posjetioci zoo vrta blizu Ajndhovena u Holandiji prisustvovali su brutalnoj sceni kada su četiri medveda raskomadala vučicu koja je izlazila iz vode.

Nesrećnoj životinji je čopor pokušao da pomogne ali joj nije bilo spasa jer je jedan od medveda držao ostala tri vuka na odstojanju, posle čega se pridružio krvavom piru.

- Pohsetioci su upozorili čuvare ali je vučica već bila mrtva – rekao je predstavnik za medije zoo vrta opisujući, kako je nazvao, “fatalnu nesreću”.

Gosti, uključujući malu djecu, su bili uzdrmani svirepim prizorom, a nadležni su im ponudili pomoć.

Četiri medveda i četiri vuka su inače već neko vrijeme boravila zajedno i igrala se bez incidenata, tako da još nije jasno šta je izazvalo izliv agresije.

rt.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.