Lansiran najskuplji parfem na svijetu,cijena 1.5 miliona dolara
Le Monde sur Mesure,

Lansiran najskuplji parfem na svijetu,cijena 1.5 miliona dolara

Dajući nam sve u jednom kompletu, prefinjeni miris i nevjerovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend, Morreale Paris, skoro je predstavio Le Monde sur Mesure, prefinjeni miris smješten u bočicu koja je luksuznija od svake koju smo prije imali prilike da vidimo.

Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.

Predivni dekanter ovog parfema kreiran je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim svoje vrste u čitavom svijetu,prenose Nezavisne.

On košta nevjerovatnih 1.5 miliona dolara, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.

Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop, i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare, a odmah nam nagojveštava da se u njoj nalazi miris premijum kvaliteta.

Ovaj dekorativni dekanter zahtijeva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.

Ispunjen opčinjavajućim mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban. VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od 5, 7 i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi željeli da posjeduju original, ali nisu u mogućnosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.