Dženifer Lopez u najslobodnijem izdanju do sada: U mojoj porodici obline su uvijek slavile (FOTO)
Foto:Facebook

Dženifer Lopez u najslobodnijem izdanju do sada: U mojoj porodici obline su uvijek slavile (FOTO)

Zvijezda decembarskog izdanja magazina InStyle je latino diva Dženifer Lopez.

Slavna Džej Lo pozirala je u provokativnom izdanju pokazujući svoje poznate obline. Kako prenosi portal The Sun ovo je jedan od njenih najslobodnijih fotografisanja do sada.

Upravo je sa ovom 49-godišnjom pjevačicom počela era u kojoj se slave ženske obline. 
 

Uprkos ovome, pjevačica je rekla za magazin da joj isprva nije bio plan da inspiriše žene širom svijeta. 

"Bila sam ono što jesam. U mojoj porodici obline su uvijek slavile. To je prosto dio naše kulture“, kazala je, prenosi Super Žena.

O pravima i osvješćivanju žena Džej Lo je rekla: 

"Mislim da se desio taj moćan momenat u kojem se žene ne libe da kažu ono što zaslužuju. Ne razumijem zašto jedna žena ne bi mogla da bude i pjevačica i glumica i plesačica."

Pjevačica se dotakla i priče o pređašnjoj vezi sa glumcem Benom Aflekom. Džej Lo tvrdi da je danas mnogo lakše biti u vezi nego ranije. 

"Bilo je ludo. Sada makar mogu da vam pokažem ko sam. Onda su svi vjerovali svemu što pročitaju u tabloidima, a mnogo puta nije bilo ni blizu istine“, kaže pjevačica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.