Postoji značajan prostor za dalje unaprijeđenje tenisa u Crnoj Gori
Janović, Hagerti i Rašović

Janović primio predsjednika Svjetske teniske federacije

Postoji značajan prostor za dalje unaprijeđenje tenisa u Crnoj Gori

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas predsjednika Svjetske teniske federacije Dejvida Hagertija i predsjednika Teniskog saveza Crne Gore Dimitrija Rašovića.

Kako je saopšteno iz Ministarstva sporta, Hagerti boravi u Crnoj Gori na poziv Teniskog saveza Crne Gore povodom obilježavanja 40 godina rada ovog nacionalnog sportskog saveza.

Janović je na početku upoznao Hagertija sa kontinuiranom finansijskom podrškom koju Ministarstvo sporta pruža za programske aktivnosti Teniskog saveza i stipendiranje mladih tenisera, ali i istakao da postoji značajan prostor za dalje unaprijeđenje tenisa u Crnoj Gori.

Predsjednik ITF-a je ukazao da tenis kao veoma popularan sport može biti od velikog značaja za dalji razvoj sportskih i turističkih potencijala Crne Gore. 

Ministar i čelnici ITF-a i Teniskog saveza saglasni su da dalji razvoj tenisa u Crnoj Gori primarno mora biti baziran na sistemskom pristupu stvaranja preduslova za razvoj teniske infrastrukture u kontekstu čega se govorilo i o modelima finansijske podrške internacionalne teniske asocijacije ITF-a, navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.