Poruka Đokovića nakon povratka na vrh: Vjeruj u sebe svaki dan (FOTO)
Novak Đoković

Od ponedjeljka najbolji na planeti

Poruka Đokovića nakon povratka na vrh: Vjeruj u sebe svaki dan (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković od ponedjeljka će ponovo biti i zvanično najbolji na planeti.

Rafael Nadal je u poslednjem momentu odustao od Mastersa u Parizu, što znači da se Novak posle dvije godine vraća na prvo mjesto ATP liste.

Novak nakon plasmana u treće kolo ima 7.535 bodova, dok je Nadal izgubio 170 i na narednoj ATP listi imaće 7.490 bodova.

Dakle, šta god da uradi u trećem kolu protiv Damira Džumhura, Đoković će biti prvi teniser svijeta.

Novak je na simboličan način "prokomentarisao" povratak na prvo mjesto. On je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio svoju fotografiju iz djetinjstva i poručio: "Vjeruj u sebe svaki dan".

fbc597228930bc34275135a3c344b585

Fotografija iz djetinjstva Novaka Đokovića

Poruka Novaka izazvala je brojne pozitivne komentare. Čestitke stižu sa svih strana, cijeli svijet mu se divi... Navijači ističu da su uvijek vjerovali u njega i poručuju mu da je životni uzor i svakodnevna motivacija...

 

 

Kurir

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.