Pogledajte tridesetogodišnju Barbiku iz Rusije (FOTO)
Foto: Instagram

Na sastanke s momcima uvijek vodi mamu

Pogledajte tridesetogodišnju Barbiku iz Rusije (FOTO)

Tridesetogodišnja Anđelika Kenova iz Rusije, zahvaljujući svom izgledu postala je veoma popularna na društvenim mrežama.

Ova djevojka izgleda kao živa Barbika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
:47am PDT

Kako kaže, živi sa strogim roditeljima, koji je kontrolišu od malih nogu, ali koji su joj omogućili da izgleda upravo tako kako danas izgleda.

Zaslužni su za njenu dijetu i vježbe koje odrađuje, a pored toga detaljno joj planiraju dan kako bi mogla da zadrži svoju minijaturnu formu i objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
t 11:26pm PDT

"Roditelji su me odgajali kao princezu i nikad nisam smjela napolje, da izlazim s momcima ili da imam uobičajena odrasla iskustva. Kao rezultat toga, nisam spremna za život, poput žive lutke sam", ističe Anđelika.

Njena majka Natalija oblačila ju je kao Barbiku od rođenja, a tradiciju je nastavila do njenih kasnih 20-ih odnosno ranih 30-ih. Osim toga, ličnog trenera počela je da joj plaća otkako je bila tinejdžerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 at 12:49pm PST

"Radim s njim dva do tri sata, pet puta nedjeljno, kako bi održala svoju predivnu figuru", kaže Kenova.

Iako redovno komunicira sa 130.000 pratilaca na Instagramu, svoj privatni život drži za sebe.

Njenim fanovima je ipak poznato da je svaki njen korak pod kontrolom roditelja.

Anđelika kaže i da ne smije da odlazi na sastanke s momcima bez njene majke koja nadgleda situaciju.

Fanovima na društvenim mrežama otkrila je da bi htjela da upozna svog "kena" s kojim bi izlazila. Do sad je imala nekoliko pokušaja, uglavnom s dječacima koje je upoznala u modnim agencijama u koje je majka vodi na snimanja, a svaki je put je majka išla s njom i na ljubavni sastanak.

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.