URA dostavila snimak torture policije, traže smjenu komandira
Foto:Screenshot

URA dostavila snimak torture policije, traže smjenu komandira

Građanski pokret URA došao je do snimka na kojem se jasno vidi prekoračenje sile policijskih službenika prilikom racije u Ulcinju u junu prošle godine.

Kažu da se na snimku jasno vidi demonstracija sile policijskih službenika i njihova neprofesionalnost ali i potpuno ogoljava sistem zasnovan na strahu i represiji.

„Policijski službenici su te večeri na građane koji nijesu pružali otpor prekoračili upotrebu sile, kao i u mnogim situacijama do sada. Sa snimka se vidi animalno iživljavanje na građanima koji ne pružaju otpor“, saopštili su oni.

Dodaju i da dva policijska komandira koji su te večeri predvodili akciju i danas rade u Upravi policije i zahtijevaju njihovo hitno razrješenje i sankcionisanje.
 

 

Komentari

Komentara: (1)

lakat

31. 10. 2018 - 14:31

Barani znaju koliko zla je ovaj tandem Bakovic-Milicevic u Baru zadnjih 10 godina napravio. Koliko su nevinih gradjana namjestili, koliko su privrednicima inspekcije poslali i koliko su novca od obezbjedjivanja lokala i slanja racija konkurenciji novca uzeli, a tek koliko su svjesno laznih informacija proslijedili. Pravda je spora ali stize polako
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.