Počinje proizvodnja bjelopoljske mineralne vode Rada
Foto:Screenshot/RTCG

Završava se rekonstrukcija i opremanje fabrike

Počinje proizvodnja bjelopoljske mineralne vode Rada

Rekonstrukcija bjelopoljske fabrike "Bjelasica Rada" biće završena u narednih mjesec dana a za početak decembra je najavljen početak probne proizvodnje kada je planirano da se i prvi proizvodi nađu u prodaji.

 Stara fabrika je u potpuno novom ruhu i biće jedna od najmodernijh u našoj državi. Investitora, Water Group, savremena fabrika je koštala oko 4 miliona eura. Pored rekonstrukcije i opremanja fabrike, detaljno je uređeno i izvorište Čeoče.

Na dvije proizvodne linije proizvodiće se PET ambalaža od 05.l i 1.5l a druga linija će raditi staklo od 0.25l i 0.75l, rečeno je TVCG iz kompanije.

Pogoni će imati 15 zaposlenih, među kojima je troje nekadašnjih radnika.

Za sada je najveći dio proizvodnje namijenjen crnogorskom tržištu, na kojem će se već u decembru Rada prodavati u novoj ambalaži i sa stilizovanim logom.

Pored proizvodnje prioritetnog proizvoda, mineralne vode, Rada će proizvoditi i sokove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.