Od srodnika ukrao 5 hiljada eura pa kupio auto? Uhapšen 17-godišnjak iz Bijelog Polja
ilustracija, foto:Kodex

Osumnjičen za krađu uhapšen nakon potjere

Od srodnika ukrao 5 hiljada eura pa kupio auto? Uhapšen 17-godišnjak iz Bijelog Polja

Bjelopoljska policija danas je uhapsila maloljetnog P.M. (17) koji se od juče potraživao zbog sumnje iz kuće rođaka ukrao 5 hiljada eura.

Službenici CB Bijelo Polje su danas oko 13,30 časova, locirali i uhapsili P.M. koji se udaljio od kuće 29. oktobra oko 12,30 časova, a koji je tom prilikom, kako se sumnja, iz kuće svog srodnika N.M. otuđio novac u iznosu od 5.000 eura, saopštila je Uprava policije.

"Policijski službenici saobraćajne i Interventne jedinice su, nakon kraće potjere, zaustavili vozilo kojim je upravljao maloljetni P.M. i lišili ga slobode.Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je P.M. od otuđenog novca kupio predmetno vozilo kojim je upravljao. Vozilo je privremeno oduzeto i biće predato službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalju nadležnost", navodi se u policijskom saopštenju.

Prema informacija iz policije, dio novca je pronađen i biće vraćen vlasniku.

O događaju je upoznat nadležni državni tužilac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.