Uhapšen Pazarac koji je pretukao bivšu suprugu u dvorištu škole: Pokušao ilegalno da pređe granicu
OŠ "Risto Ratković"

Spasili je učenici i mještanin

Uhapšen Pazarac koji je pretukao bivšu suprugu u dvorištu škole: Pokušao ilegalno da pređe granicu

Dženel Alihodžić (32) iz Novog Pazara uhapšen je večeras u mjestu Sipanje gdje je ilegalno pokušao da pređe iz Crne Gore u Srbiju, nakon što je jutros u dvorištu Osnovne škole "Risto Ratković" pretukao bivšu suprugu, nastavnicu matematike Edisu Zoronjić (30).

"Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući na osnovu operativnih informacija službenika Centra bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji lišili slobode Dž.A. (32) iz Novog Pazara a koji se potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu E.Z. koje je počinio, kako se sumnja, danas u jutranjim časovima. Osumnjičeni je lišen slobode prilikom pokušaja bjekstva iz Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, službenici OGB Bijelo Polje su u koordiniranoj akciji sa službenicima CB Bijelo Polje, 29. oktobra u 20 sati i 20 minuta u mjestu Sipanje, lišili slobode Alihodžića koji je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Republikom Srbijom.

Takođe, bjelopoljska policija je danas oko 15 časova u mjestu Lozna pronašla vozilo kojim se Alihodžić kako se sumnja, udaljio sa lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela.

"Vozilo je transportovano na parking prostor CB Bijelo Polje", saopšteno je.

Iz policije podsjećaju da se Alihodžić potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici koje je počinio na štetu bivše supruge danas u 7 sati i 20 minuta u blizini Osnovne škole „Risto Ratković“ u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je upotrebom drvene palice oštećenoj nanio više udaraca u predjelu glave i tijela nanoseći joj teške tjelesne povrede", navode iz policije.

Alihodžić je bivšu suprugu sačekao na putu ka školi, i zadao joj više udaraca bejzbol palicom po glavi i tijelu, a svjedoci ovog nemilog događaja bili su i đaci koji pohađaju časove u prvoj smjeni.

Premlaćivanje nesrećne žene prekinula su kako saznajemo, dva učenika devetog razreda i mještanin koji su je odbranili od nasilnika i spriječili teže posledice.

Zoronjić je zadobila teške tjelesne povrede u vidu preloma desne šake, te više povreda po glavi i tijelu, saopšteno je ranije danas Kodexu iz Opšte blonice BP. 

Nakon napada, Alihodžić se vozilom marke „Opel Kadet“ novopazarskih registarskih oznaka udaljio u nepoznatom pravcu, a potraga za njim okončana je večeras.

"Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj prijavi reagovali i izašli na lice mjesta gdje nisu zatekli oštećenu. Sa lica mjesta su izuzeti tragovi.E.Z. je hospitalizovana u jednoj medicinskoj ustanovi u kojoj je zadržana zbog zadobijenih povreda.

Na osnovu prikupljenih obavještenja policijski službenici su došli do saznanja da je, kako se sumnja, počinilac ovog djela Dž.A, koji je bivši suprug oštećene", saopšteno je iz Uprave policije danas.

Službenici CB Bijelo Polje su kako se dodaje u saopštenju, odmah o tome obavijestili kolege iz drugih centara i odjeljenja bezbjednosti i granične policije, koji su svi potraživali Alihidžića kao i vozilo kojim je upravljao.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o kriivčnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici", zaključili su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.